top of page

Санти для котів та собак

Англійські та українські благодійники передають подарунки «під ялинку» українським чотирилапим


Напередодні Нового року стартували дві ініціативи, що дозволяють підтримати власників домашніх улюбленців в Україні, зробивши святковий подарунок їхнім чотирилапим. Save Pets of Ukraine підтримує обидва проєкти.




Міжнародна акція «Operation paw-pose» формує та передає внутрішньо переміщеним особам, що евакуювались зі своїми чотирилапими, святкову коробку. В неї входить миска, нашийник, іграшка, смаколики, ліки, шампунь, вітаміни та інше. Будь-хто з-за кордону може придбати такі подарункові бокси та долучитись до доброї справи. Вже придбано понад 100 наборів, 68 з яких отримали власники котів та собак з Харкова.

Акція триватиме до середини січня 2023 і проводиться спільними зусиллями команди ініціативи Save Pets of Ukraine, фонду U-Hearts, британської агенції Spottydog та вітчизняного маркетплейсу Epicentrk.ua.

«Чотирилапий Санта» - українська акція, яка надає корм для домашніх тварин, що живуть з пенсіонерами, внутрішньо переміщеними особами, людьми, які втратили роботу, а також у багатодітних сім’ях і сім’ях військових. «Чотирилапий Санта» вже отримав понад 5 тисяч заявок на допомогу. Корм для проєкту частково надає ініціатива Save Pets of Ukraine. Акція триватиме до 19 січня.



bottom of page